Kunderne siger

“Vi på Statsbiblioteket/forsendelsen vil gerne sige tak for et godt samarbejde.

Et samarbejde der på alle tider har fungeret godt og upåklageligt, og i en positiv og samarbejdsvillig dialog.

Desuden har det været rart med faste chauffører, der samtidig er fleksible og hjælpsomme i en presset situation.

Det skal desuden bemærkes, at Landstrygeren altid har været en stor hjælp i forbindelse med Statsbibliotekets forsendelse og distribution af ekstra materiale – uden beregning eller til en fordelagtig pris.​”

THOMAS MIKAEL LARSEN
Sektionsleder / Facilities Manager

“Vi oplever at der er et rigtigt godt samarbejde mellem bibliotekets personale og landstrygernes chauffører, også på det overordnede plan kører det glimrende.

​Vi har ved nogle lejligheder haft brug for udførelse af specialopgaver, og her har der været et positivt og professionelt samarbejde omkring løsninger og muligheder, og disse er blevet løst med stor tilfredshed.

​Det er min vurdering at der har været den nødvendige mødeaktivitet lokalt, udover de faste kvartalsmøder i styrelsens regi, herudover har vi direkte tlf. numre til Landstrygerens medarbejdere / chauffører og de har det samme på os, hvis det har været nødvendigt at korrigererfor evt. fejlafsætninger, forsinkelser m.m. og dette har fungeret meget godt og tilfredsstillende.

​Min vurdering er at Landstrygeren er en professionel samarbejdspartner i forbindelse med opgavehåndteringen af national og regionalrute kørslen i det nordjyske.

​Vi er som ovenstående beskrevet, meget tilfredse med Landstrygerens opgavehåndtering og den daglige dialog mellem chaufførerne og vores medarbejdere før udkørsel og efter hjemkomst.”

KURT KNUDSEN
Kørsel- og drift