Profil

Landstrygeren: En gammel vin på nye flasker

Landstrygeren er en moderne servicevirksomhed med mere end 30 års erfaring, som sætter både den enkelte kundes ønsker, og de enkelte medarbejders kvalifikationsniveau i fokus.

​De seneste år er virksomheden ekspanderet indenfor områder som flytning, kurertransport, fragt og distributionskørsel. Dette er blandet andet sket ved at forstærke netværkssamarbejdet med andre større og mindre vognmandsvirksomheder og sammenslutninger over hele landet.

​Dette samarbejde sker uden at tilsidesætte det kvalitets- og serviceniveau Landstrygeren ønsker at tilbyde såvel eksisterende som potentielle nye kunder. Dette gør vi er i stand til at dække stort set alle ønsker, serviceydelser og krav til kvalitetsniveau der måtte kræves af en moderne transportvirksomhed.

​Virksomhedens opbygning tager udgangspunkt i at flere større opgaver, løses i et geografisk netværks samarbejde med andre mindre vognmandsvirksomheder.​

Alle medarbejdere har en lang tilknytning til transportområdet, og har været tilknyttet arbejdsopgaver i større distributionsvirksomheder som: Danske Fragtmænd A/S, Bladkompagniet A/S, Forbrugerkontakt A/S og Ilva.

​Derfor er virksomhedens erfaringsgrundlag indenfor håndtering af såvel mindre som større enheder bredt og varieret.​​

Kontakt Landstrygeren i dag

Vil du vide mere om dit professionelle transportfirma i København, bør du ikke tøve med at kontakte os.

Send en mail til fragt@landstrygeren.dk. Så vender vi tilbage til dig inden længe.​